Mit navn er Anni Hallengreen og jeg er født i marts 1964.

Mit eget kendskab til healing startede i 2008, hvor jeg selv opsøgte healing for at afhjælpe min stress situation. Jeg havde i alt for lang tid kørt med 120 km i overhalingsbanen. Det kan man godt klare, og det kan faktisk være ret så fedt med det adrenalin kick det giver, men på den lange bane gik det ikke og min krop sagde stop. 

Pludselig en dag kunne jeg ingenting, kunne dårligt stå ud af sengen. Fik søvnbesvær, dårlig mave, kunne ikke huske, var trist og modløs og havde absolut ingen energi.

Jeg tænkte at nu må jeg have noget hjælp, og jeg er meget til den alternative vej, da den ikke skader kroppen. Så derfor valgte jeg at bestille tid til healing og massagebehandlinger.

Her mærkede jeg de healende og beroligende kræfter på egen krop, og hvad det gjorde ved mig. 

Behandlingerne hjalp mig ud af stressen og efter noget tid begyndte jeg stille og roligt at mærke den indvendige ro, sov bedre, fungerede bedre og genfandt den gode energi i min krop igen.

Efter nogle år hvor jeg blev opfordret til at lære at heale mig selv, ja så tog jeg Reiki kurserne, så jeg ikke skulle havne der for 4. gang og det har jeg været glad for.

Derfor besluttede jeg mig for, at jeg også gerne vil hjælpe dig. Jeg ved hvad stress gør ved en, da jeg selv har været der 3 gange, og det kan på så mange måder være en smertelig proces, som kan give en masse eftervirkninger.

Det værste ved stress er, at andre kan ikke se det og mange kan slet ikke forstå det. En brækket arm kan vi se og forholde os til. Men det kan tage tid at komme ud af en stress. Men jeg ved at jeg kan hjælpe dig og give dig ro på igen.

Ved at heale dig, hjælper jeg dig med at genskabe ro og balance i din krop og sjæl.

Jeg har taget 3 Reiki healings kuser, så jeg kan nu kalde mig for Reiki Terapeut.

Alle mine Reiki kurser er taget hos Reikimester Esther Økær som har lang erfaring 😀

Jeg er ligeledes også certificeret i Soul Body Fusion hos Reikimester Esther Økær.

Jeg har også fået Certifikat i Akupunktur for Stress & Psyke, da jeg godt kan tænke mig at sammensætte en god behandling kombineret med nåle og healing, for dig som er ramt af stress så vi hurtigere kan få dig på benene igen 🤞


Jeg har her i starten af året 2023 taget et 4 ugers kursus i healingstypen Deep Roots. 

Det er en healing der går dybt ned i rødderne og healer hvert chakra for sig selv hvorefter de bliver sat i balance så de  svinger ens.


Jeg glæder mig til at heale dig og kombinere de 2 healingsformer jeg nu har lært. 


Jeg er certifiseret hos Anneli Lindenborgh www.nytidnytliv.dk