Energihimmel afgiver og spreder energi

Energihimmel afgiver og spreder energi

Reikihealing

Reikihealing er energi og under en healingssession arbejder jeg bl.a. med at skabe balance og flow i din egen energi.

Energien er det der forbinder os med hinanden og med naturen. I vores kroppe løber der masser af energi rundt – lidt ligesom blodet, der transporteres rundt i kroppen via vores blodårer.

Når vi er stressede, bliver udsat for et traume, er syge, bliver opereret eller bliver følelsesmæssigt påvirket, så kan energi flowet i vores kroppe stagnere og der kan opstå energiblokeringer. Resultatet af energistagnation eller blokeringer kan være sygdom, træthed og fornemmelse af mindre flow i krop og sind.

Healing er en holistisk behandlingsmetode og energien  bevæger sig hen og skaber healing lige præcis der, hvor du har brug for det. Så det sætter gang i en selvhealingsproces.

En energibehandling som healing forbinder krop, sind og sjæl og hjælper med at løsne energiblokeringer, og fremkalder fred, velvære og mere flow. Muligheden for, at energiblokeringer og stagnation udvikler sig til sygdom, mere stress og træthed mindskes.

Sammen med god sund kost og gode vitaminer giver healingen dig en skøn fornemmelse af velvære i din krop og deraf også i dit sind.

Reikihealing kan så meget bl.a hjælpe med:

      o Stress

      o Angst

      o Tankemylder

      o Søvnbesvær

      o Træthed og udmattelse

      o Tarme der ikke fungerer optimalt

      o Overaktivt nervesystem

      o Energiblokeringer

      o Med at transportere ophobede toxiner ud af kroppen

      o Forbedre følelsesmæssig balance 

      o Større vitalitet og livskraft

      o Øget flow i krop, sind og sjæl

      o General afslapning

Deep Roots Healing:

 

Deep Roots er spirituel chakra healing. Deep Roots er betegnelsen for en gruppe åndelige healere, som har  specialiseret sig i at heale ned i din krop og skabe jordforbindelse til dig.

 

Der er forskel på Reiki Healing og Deep Roots Healing.

Deep Roots Healing arbejder med de enkelte chakraer. Det kan man ikke gøre med Reiki Healing på samme måde.


Med Deep Roots Healinger, er det muligt at fokusere og fortælle mig hvilke områder på kroppen der særligt  skal fokuseres på.

 

Der kigges på alle dine chakraer under Healingen, når Healingen er færdig vil jeg balancere dine enkelte  chakraer.

Chakraet sættes i svingninger igen så de kommer til at svinge ens når de er balanceret.

 

Til sidst i healingen får du jordforbindelse og fyldes op med hvidt healende lys.

 

Når Healingen er slut fortsætter din krop med at heale dig, i op til to døgn efter. Derfor kan du godt opleve at  blive træt, få mere ubehag, end før Healingen, men det går over igen og bliver bedre end før Healingen.     

Hvad er Soul body fusion

Soul Body Fusion giver din sjæl mulighed for at blive integreret i din krop.

Når vi har oplevet chok og traumer, stress og tankemylder så forlader vi lidt eller meget vores krop. Det har været for svært at blive i kroppen, og mærke de føleleser og fornemmelser der er. Så vi kommer lidt væk fra os selv.

Ved Soul body fusion giver vi din sjæl mulighed og rum til at smelte sammen, og blive forenet med din krop, så meget den her og nu er i stand til.

Vi skal ikke gøre noget bestemt, det hele sker af sig selv.

2 gange ca. 10 minutter vil vi være fokuseret og iagttagende på, hvad der sker i din krop, mens Soul body fusion aktiveres.

    Du kan få så mange Soul Body Fusion som du har lyst til, men de første gange anbefales det at du efter                1.gang, du modtager en Soul body fusion skal der gå en uge, hvor du får endnu en Soul body fusion og igen        efter 14 dage, får du den 3. Soul body fusion behandling.

Vi holder dernæst en pause, og vi gentager processen, som denne gang meget ofte, er meget forskellig fra den første.